Mattjänster

Matservicearbetare/Anstaltsvårdare (kombinationsarbete)

Vi söker en kombinationsarbetare som på daghemmet Tervajoen päiväkoti ska arbeta som mattjänstarbetare i köket samt lokalvårdare vid rengöringsservicen. I kombinationsarbetarens uppgifter i köket ingår diskning och övrigt hjälparbete. Arbetaren har också hand om daghemmets renhet och hygien.

Blev du intresserad? Läs mera och ansök!

Matservicearbetare, Malmögårdens daghem, Vasa

Söker du en pålitlig arbetsgivare, som vill ta hand om både sina kunder och sin personal? Om du svarar ja, fortsätt läsa, eftersom vi söker en ny kollega till köket på Malmögårdens daghem. På Malmögårdens daghem äter varje dag ca 220 personer. Till arbetsbilden för den som arbetar i mattjänsten hör kundbetjäning, framdukning av mat och diskservice.  Arbetet sker huvudsakligen vardagar kl.  7.20–15.00, men vid behov finns det också möjlighet att arbeta andra tider.

Är du redo att hoppa ombord? Läs mera och ansök!

Sommarrekry 2023: Matservicearbetare och kock

Bli en verklig vardagshjälte och sök sommarjobb hos oss!

I en matservicearbetares uppgifter ingår bl.a. tillredning av sallader samt morgon- och mellanmål, diskning, matsalsarbete samt daglig renhållning av köket, hjälparbete med kocken och skötsel av kaffebeställningar. I en kocks uppgifter ingårmatlagning, inklusive specialkoster, självständigt enligt recept samt övriga köksuppgifter, till exempel diskning, matsalsarbete och renhållning. Arbetet börjar i maj eller juni enligt överenskommelse. Vi har lediga arbetsplatser i Vasa, Korsholm och Malax.

Är du redo att hoppa ombord? Vi erbjuder digett trevligt och utvecklande sommarjobb, en bra arbetsgivare, trevliga arbetskamrater samt lagom utmaningar och ansvar – vi tycker nämligen att just det gör det trevligt att jobba!

Läs mera och ansök!

 

 

Rengöringstjänster

Arbetsledare, Vasa

Nu söker vi en arbetsledare till Rengöringstjänster(Österbottens välfärdsområde, Vasa centralsjukhus) för att fungera som en del av ett team som förbundit sig till våra kvalitetsmålsättningar. Till uppgiften hör att ansvara för den egna servicesektorns operativa verksamhet och effektivitet, samt ledning av personalen och arbetssäkerheten. Varför arbeta hos oss? Vi erbjuder dig ett trevligt arbete, ännu trevligare arbetskollegor och goda möjligheter till utveckling.

Är du redo att ta itu med nya utmaningar? Läs mera och ansök!

Anstaltsvårdare, Vaasan Lyeson lukio, Vasa

Vi söker en anstaltsvårdare till Vaasan Lyseon lukio. Arbetet utförs på plats under vardagar mellan klockan 5.30 och 18.00. Tjänsten är tillsvidare och arbetstiden är heltid 38,25 h/vecka. Vi söker personer som trivs med ett variationsrikt arbete, som gillar uppgifter inom renhållning och som tycker om att möta människor. Varför arbeta hos oss? Vi erbjuder dig ett trevligt arbete, ännu trevligare arbetskollegor och goda möjligheter till utveckling.

Om du tycker att du är den person som fattas i vårt team, läs mera och ansök!

Anstaltsvårdare, Brändö bibliotek och hemvård, Vasa

Skulle du kunna vara den nyaste medlemmen i vårt renhållningsteam? Vi söker ny en anstaltsvårdare till Brändö bibliotek och hemvård! Arbetet utförs på plats under vardagar mellan klockan 6.00 och 14.09. Till en början är arbetet ett vikariat för en föräldraledig anställd (31 h/ vecka), och därefter finns det möjlighet till fast anställning.

Är du redo att ta itu med nya utmaningar? Läs mera och ansök!

Sommarrekry 2023: Anstaltsvårdare, Österbottens välfärdsområde

Bli en verklig vardagshjälte och sök sommarjobb hos oss!

En lokalvårdares sommarjobb omfattar städning, bäddning, matdistribution och övriga biträdande arbetsuppgifter i lokaler i Österbottens välfärdsområde, till exempel i Vasa centralsjukhus. Den dagliga arbetstiden beror på lokalerna. Arbetet börjar i maj eller juni enligt överenskommelse. Vi erbjuder digett trevligt och utvecklande sommarjobb, en bra arbetsgivare, trevliga arbetskamrater samt lagom utmaningar och ansvar – vi tycker nämligen att det är det som gör det trevligt att jobba. Hos oss kan du även fortsätta efter sommaren!

Låter det här som ditt sommarjobb? Läs mera och ansök!

Sommarrekry 2023: Anstaltsvårdare, Vasa stads serviceområde

Bli en verklig vardagshjälte och sök sommarjobb hos oss!

En lokalvårdares sommarjobb omfattar städning bl.a. i skolor, daghem, kulturlokaler, kontor och affärsverk i Vasa stad och närkommuner. Den dagliga arbetstiden beror på lokalerna. Arbetet börjar i maj eller juni enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig ett trevligt och utvecklande sommarjobb, en bra arbetsgivare, trevliga arbetskamrater samt lagom utmaningar och ansvar – vi tycker nämligen att det är det som gör det trevligt att jobba. Hos oss kan du även fortsätta efter sommaren!

Läs mera och ansök!

Fastighets- och logistiktjänster

Fastighetsskötare, Inom- och utomhusområden, Vasa

Vi söker en fastighetsskötare för fast anställning till fastighetsservicen. Fastighetsskötaren tar hand om inom- och utomhusunderhållet av våra kunders fastigheter tillsammans med sina kolleger i Vasaområdet. Vi söker en kollega, som tar initiativ, är stresstålig och har god interaktionsförmåga. Andra viktiga egenskaper som stöder din framgång i uppgiften är organiseringsförmåga och en vilja att utveckla och utvecklas. Vi erbjuderdig en bekväm och trivsam arbetsmiljö samt trevliga kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, ordinarie arbetstid och fina semesterförmåner.

Blev du intresserad? Läs mera och ansök!

Sommarrekry 2023: Fastighetsskötare

Bli en verklig vardagshjälte och sök sommarjobb hos oss!

En fastighetsskötares sommarjobbomfattar underhåll av fastighetens omgivningar, yttersidor och tak. Inomhus: kontroll och övervakning av elektriska och hustekniska anordningar; branddetektorer, belysning, säkerhetsljus, ventilation, värme, vatten, automatiska anordningar. Sommarjobbarnas dagliga arbetstid är mellan klockan 07:00 och 16:00. Arbetet börjar i maj, juni eller juli enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig ett trevligt och utvecklande sommarjobb, en bra arbetsgivare, trevliga arbetskamrater samt lagom utmaningar och ansvar – för vi tycker att det är det som gör det trevligt att jobba.

Blev du intresserad? Läs mera och ansök!

Sommarrekry 2023: Transport och logistik

Bli en verklig vardagshjälte och sök sommarjobb hos oss!

En chaufförs sommarjobbomfattar mat- och varutransport, posttransport samt transport av vårdartiklar för välfärdssamkommunen. Dessutom omfattar arbetet underhåll av fordon, t.ex. tankning, tvätt, vaxning samt övriga uppgifter som chefen anvisar. En internlogistikarbetare tar hand om mat-, textil- och avfallstransport samt olika logistikuppgifter med dragtruckar inom Vasa centralsjukhus. Den dagliga arbetstiden är ca 7,65 h / vardag mellan 7:00 – 16:00. Arbetet börjar i maj eller juni enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig ett trevligt och utvecklande sommarjobb, en bra arbetsgivare, trevliga arbetskamrater samt lagom utmaningar och ansvar – för vi tycker att just det gör det trevligt att jobba.

Låter det här som ditt sommarjobb? Läs mera och ansök!

Öppen ansökning

Vi söker kontinuerligt efter olika typer av arbetstagare, både för fast anställning, för vikariat och som inhoppare till följande arbetsuppgifter:

  • matservicearbetare
  • serviceansvariga
  • köksarbetare
  • kockar
  • anstaltsvårdare
  • fastighetsskötare
  • chaufförer

Om vi just nu inte har något att erbjuda dig, men du ändå är intresserad av att jobba hos oss, så kan du lämna in en öppen ansökan.