TeeSe Botnia Oy Ab:s fastighetstjänster producerar service och underhåll för sina ägare – Vasat stad och Österbottens Välfärdsområde. Vi är en ansvarsfull leverantör med ett tjänsteutbud som omfattar allt från fastighetsskötsel och -underhåll till byggtjänster.

Dessutom sköter vi om passerkontroll samt övervakar fastighetens automationsystem, energianvändning och energihushållning. Vi har t.ex. hand om vattenbehandlingsprocessen i simhallen i Vasa.

 

I vårt fastighets- och logistikteam ingår drygt 100 proffs inom fastighetsunderhållet och logistikbranschen. Fastighetsskötarna har hand om utrymmen på över 300 000 m², 150 olika fastigheter och 200 byggnader.

För den som studerar inom fastighetsbranschen kan vi erbjuda en chans till praktik. På det här sättet vill vi garantera att de bästa branschproffsen jobbar hos oss också i framtiden.

 

Vårt serviceutbud

Fastighetsskötsel

Våra anställda servar och övervakar de fastigheter vi har hand om, och förebygger samtidigt skador. När fastighetsskötseln är i trygga händer kan fastighetsägarna och användarna vara lugna och trygga.

För oss är välmående fastigheter en hederssak. Vi byter lampor, rensar avlopp, skottar snö och sköter om kranar och duschar. Vi samarbetar tätt med fastighetens ägare för att försäkra att fastighetens värde består och för att ge användarna den bästa möjliga användarupplevelsen.

Byggservice

Vi utför allt från små byggarbeten till större helheter. Tack vare våra anställda och vårt breda nätverk av underleverantörer kan vi serva kunderna med olika typer av byggarbeten och renoveringar på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt. Samtidigt respekterar vi fastighetens värde och ägarnas önskemål.

Vi sköter om vattenskador, gör årsunderhåll, och utför andra uppdrag enligt användarnas önskemål. För att störa verksamheten så lite som möjligt kan vi utföra arbetena trots att utrymmena är i användning.

Fastighetsteknik

Vår personal och våra underleverantörer tar hand om den tekniska servicen samt VVS- och elarbeten. Vi samarbetar tätt med lokala leverantörer för att kunna leverera bättre trivsel, bättre inomhusluft och säkrare fastigheter.

I vårt moderna kontrollrum övervakar vi tekniken och automationen i fastigheterna. Vi tar också emot felanmälningar från användarna och har som mål att ständigt förbättra energieffektiviteten. Dessutom sköter vi om passerkontroll och låsfunktioner.

 

Nyheter