TeeSe Botnian kiinteistöpalvelut tuottavat kiinteistöjen ylläpito- ja huoltopalveluja omistajilleen, Vaasan kaupungille sekä Pohjanmaan hyvinvointialueelle. Olemme vastuullinen toimija, jonka palvelut kattavat kaiken kiinteistönhoidosta teknisiin huoltoihin ja korjausrakentamiseen.

Lisäksi tarjoamme kulunhallintapalveluja sekä kiinteistöautomaatioon ja energianseurantaan liittyviä valvomopalveluita. Huolehdimme myös esimerkiksi Vaasan uimahallin vedenkäsittelyprosessista.

Kiinteistö- ja logistiikkapalveluistamme huolehtivat reilu 100 kiinteistönhoitajaa sekä logistiikan ammattilaista. Kiinteistöpalveluilla on yli 300 000 m² ylläpidettävää kerrosneliötä, 150 kiinteistökohdetta ja yli 200 rakennusta.

Kiinteistöalaa opiskeleville tarjoamme mahdollisuuden työharjoitteluun kohteissamme. Haluamme näin osaltamme varmistaa, että meillä työskentelevät alan parhaat osaajat myös tulevaisuudessa.

Palvelutarjontamme

Kiinteistönhoito

Kiinteistönhoidon ammattilaisemme huoltavat ja valvovat kiinteistökohteita sekä ennaltaehkäisevät vahinkoja. Kun kiinteistönhoito on hyvissä käsissä, voivat omistajat ja käyttäjät olla rauhallisin mielin.

Meille hyvinvoiva kiinteistö on kunnia-asia. Vaihdamme lamput, avaamme viemärit, huolehdimme vesikalusteista ja teemme lumityöt. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä kiinteistön omistajan kanssa varmistaaksemme kiinteistön arvon säilymisen sekä taataksemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Rakentamisen palvelut

Rakentamisen palvelumme kattavat kaiken aina pienistä korjaustöistä vaativien kokonaisuuksien toteutukseen. Rakentamisen ja korjausrakentamisen ammattilaistemme sekä kattavan alihankkijaverkostomme avulla palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja kustannustehokkaasti – samalla kunnioittaen kiinteistön arvoa sekä omistajan toiveita ja vaatimuksia.

Hoidamme vesivahingot, toteutamme vuosikorjaukset ja teemme käyttäjien toiveita vastaavia tilaustöitä. Häiriöt ja käyttökatkokset minimoimalla voimme toteuttaa työt myös käyttäjien ollessa paikalla.

Kiinteistötekniikka

Toteutamme kiinteistöissä tekniset huollot sekä LVI- ja sähkötyöt joko omana työnä tai alihankkijoidemme kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten urakoitsijoiden kanssa kehittäen yhdessä palveluitamme paremman viihtyvyyden, raikkaamman sisäilman sekä kiinteistön turvallisuuden takaamiseksi.

Valvomme kiinteistöjen tekniikkaa sekä taloautomaatiota nykyaikaisessa valvomossamme. Otamme myös vastaan ja hoidamme käyttäjiltä saapuvia vikailmoituksia. Pyrimme jatkuvasti parantamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta ja huolehdimme erilaisista kulunvalvonnan ja lukitusten tehtävistä.

Ajankohtaista