TeeSe Botnia Oy Ab:n logistiikkapalvelut tuottaa asiakkailleen korkealaatuisia, hinnaltaan kilpailukykyisiä sekä vastuullisesti toteutettuja henkilö-, tavara- ja sisälogistiikan kuljetuspalveluita.

Palvelutarjontamme kattaa monipuolisesti asiakkaiden kuljetustarpeet heidän toiveensa ja erityistarpeensa huomioiden. Hoidamme asiakkaidemme puolesta kuljetusten suunnittelun, järjestämisen ja seurannan. Omaamme laajan kuljetusalan verkoston ja teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten kuljetusyritysten kanssa.

Palvelutarjontamme

Oppilaskuljetukset

TeeSe Botnian kuljetuspalveluilla on pitkä kokemus Vaasan kaupungin oppilaskuljetusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Kuljetamme päivittäin yli 200 oppilasta kouluun ja takaisin kiinteiden, aikataulutettujen reittien mukaisesti. Turvallisuus on toimintamme kulmakivi, kuljettajamme ovat kokeneita ammattilaisia ja kuljetuskalusto modernia sekä hyvin huollettua.

Teemme tiivistä yhteistyötä koulujen ja sivistystoimen kanssa sekä huomioimme kuljetuksessa oppilaan/perheiden erityistarpeet liittyen muun muassa yksilölliseen tuentarpeeseen tai terveydellisiin seikkoihin.

Haluatko tietää lisää?

Henkilökuljetukset

Toteutamme tilaustyönä muun muassa luokkaretki-, yritysvierailu- ja arvovieraskuljetuksia. Henkilökuljetukset suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden sekä aikataulun mukaisesti. Bussikalustomme koostuu 16- ja 23-paikkaisista pikkubusseista.

Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten kuljetusyritysten kanssa ja hoidamme asiakkaan puolesta kilpailutuksen, mikäli emme pysty vastaamaan kuljetustarpeeseen omilla resursseillamme.

Tavarakuljetukset ja muutot

Tavarakuljetuksia hoidamme monipuolisesti ruoka-, varasto- ja sairaalatarvikkeista aina posti- ja arvokuljetuksiin.

Myös muut tavaransiirrot ja muuttotyöt kokonaisuudessaan niiden organisoinnista toteutukseen sekä muuttolaatikoiden vuokraukseen järjestyvät meidän kauttamme joustavasti.

Sisälogistiikka

Huolehdimme Vaasan keskussairaalan sisäisistä ruoka-, pyykki- ja jätekuljetuksista.

Etsitään paras kuljetusratkaisu juuri sinulle!

Ota meihin yhteyttä

Terhi Hautalahti, palvelupäällikkö
puh. 040 545 2961 | terhi.hautalahti(at)teese.fi

Kuljetustilaukset tehdään sähköpostitse kuljetustilaukset(at)teese.fi

Kuljetuspalveluiden toimisto puh. 040 153 7861 | kuljetustilaukset(at)teese.fi


TAVARA- JA HENKILÖKULJETUKSET

Christian Mäkinen, kuljetusesimies
puh. 040 153 7861 | christian.makinen(at)teese.fi


VAASAN KESKUSSAIRAALA-ALUEEN SISÄLOGISTIIKKA JA TAVARAKULJETUKSET

Kristian Öhman, työnjohtaja
puh. 040 656 8823 | kristian.ohman(at)teese.fi

OPPILASKULJETUSTEN MUUTOKSISTA ILMOITTAMINEN

Huoltajan tulee ilmoittaa TeeSe Botnian kuljetuspalveluiden toimistolle, mikäli oppilas sairastuu tai muusta syystä ei poikkeuksellisesti tarvitse koulukyytiä. Ilmoituksen voi tehdä soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 040 153 7861.

Muut pidempikestoiset muutokset lasten kuljetustarpeessa ilmoitetaan perusopetuksen hallintoon palvelusuunnittelijalle numeroon 040 515 0388 tai sähköpostilla saija.salo@vaasa.fi sekä omalle koululle.

Koulun omasta toiminnasta aiheutuvat, lyhytkestoiset kuljetusmuutokset tulee koulun/huoltajien huolehtia ja järjestellä itse.