TeeSe Botnia Oy Ab:n Logistiikkapalvelut tuottaa kustannustehokkaita hankinta-, kuljetus- ja materiaalihallintopalveluita.

HANKINTAPALVELUT toteuttaa yhteistyössä asiakkaan kanssa tuotteiden ja palveluiden kilpailutuspalvelua. Vastaamme hankintaprojektin toteutuksesta ja hallinnasta sekä hoidamme myös sopimuskauden aikaisen sopimustenhallinnan.

Tarjoamme lisäksi hankintoihin liittyviä asiantuntijapalveluita kuten konsultaatioita ja hankintojen kokonaissuunnittelua.

Palvelupäällikkö, Hankinnat: Mikko Kotimäki, mikko.kotimaki(at)teese.fi

KULJETUSPALVELUT tuottaa asiakkaille asiantuntevaa ja hinnaltaan kilpailukykyistä sekä asiakkaan prosessia tukevaa henkilö- ja tavarakuljetuspalveluita. Näitä ovat mm. oppilas-, ruoka- ja sisäisen postin kuljetuspalveluita.

Hoidamme asiakkaidemme puolesta kuljetusten suunnittelun, järjestämisen, seurannan ja laskujen käsittelyn. Vastaamme myös kuljetusyrittäjien kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Asiakkaalle kustannustehokkaat kuljetuspalvelut toteutetaan keskitetyllä kuljetusten suunnittelulla sekä todennustietoihin pohjautuvan toiminnanohjausjärjestelmä avulla.

Palvelupäällikkö, Logistiikka: Terhi Hautalahti, terhi.hautalahti(at)teese.fi

MATERIAALIHALLINTOPALVELUT

Materiaalihallintopalvelut toimittaa asiakkaalle mm. sairaala-, keittiö-, siivous-, toimisto- ja askartelutarvikkeita sekä polttoainejakelua. Lisäpalveluna tuotamme asiakkaan tiloissa tarvikkeiden hyllytyspalvelua.

Työnjohtaja, Keskusvarasto: Sari Lahti, sari.lahti(at)teese.fi