TeeSe Botnia vastaa hankintaprojektin valmistelusta, toteutuksesta ja hallinnasta. Hoidamme myös sopimuskauden aikaisen sopimustenhallinnan. Tarjoamme lisäksi hankintoihin liittyviä asiantuntijapalveluita kuten konsultaatioita ja hankintojen kokonaissuunnittelua.

Meillä työskentelee kuusi hankinta-asiantuntijaa, joiden ammattitaidolla saamme toteutettua kaikki tarjoamamme palvelut alusta loppuun huolellisesti ja asiakkaan tarpeita kunnioittaen.

Palvelutarjontamme

Yhteishankinnat

TeeSe Botnia Oy Ab toimii hankintalain 20 §:n mukaisena yhteishankintayksikkönä ja vastaa yhteishankintasopimusten kilpailuttamisesta, päätöksenteosta ja sopimushallinnasta. TeeSen suorat omistajat ja näiden hankintayksikköasemassa (hankintalaki 5 §) olevat konserniyhteisöt voivat hyödyntää TeeSen yhteishankintasopimuksia. TeeSen omistajia ovat Vaasan kaupungin ja Pohjanmaan hyvinvointialueen lisäksi seuraavat kunnat ja kaupungit: Isokyrö, Kristiinankaupunki, Korsnäs, Laihia, Maalahti, Mustasaari, Närpiö ja Vöyri.

 

Kilpailutukset valmistellaan yhteistyössä hankintaan sitoutuneiden yhteisöjen edustajien kanssa. TeeSen kilpailuttamiin yhteishankintasopimuksiin sitoudutaan toimittamalla TeeSen hankintapalveluihin allekirjoitettu sitoumuslomake hankintakohtaisesti ennen tarjouskilpailun käynnistämistä tai viimeistään ennen kuin sopimukseen sitoutuva yhteisö ryhtyy hyödyntämään yhteishankintasopimusta.

TeeSen yhteishankintojen asiakassivusto löytyy osoitteesta https://teesebotnia.sharepoint.com/sites/hankintapalvelut.
Mikäli edustamallasi yhteisöllä on oikeus hyödyntää TeeSen yhteishankintasopimuksia ja tarvitset käyttöoikeuden asiakassivustolle, niin voit pyytää käyttöoikeutta osoitteesta hankintapalvelut@teese.fi.

Erillishankinnat ja muut asiantuntijapalvelut

Hankintapalvelumme tuottavat myös TeeSen omistajayhteisöjen toimeksiantojen perusteella ennakoidulta arvoltaan hankintalain mukaiset kynnysarvot ylittävien julkisten hankintojen kilpailutuksia sähköisessä kilpailutusjärjestelmässä sekä muita hankintoihin liittyviä asiantuntijapalveluita.

 

Hyödyllisiä linkkejä

Ota meihin yhteyttä

Hankintapalvelut
puh. 06 212 5003 | hankintapalvelut(at)teese.fi

Mikko Kotimäki, palvelupäällikkö
puh. 040 357 9996 | mikko.kotimaki(at)teese.fi

 

Ari Hietaharju, hankinta-asiantuntija
puh. 040 168 1529 | ari.hietaharju(at)teese.fi

Ari-Tapio Hautala, hankinta-asiantuntija
puh. 040 352 9458 | ari-tapio.hautala@teese.fi

Minna Kaasalainen, hankinta-asiantuntija
puh. 040 190 6237 | minna.kaasalainen(at)teese.fi

Pirjo Kekäläinen, hankinta-asiantuntija
puh. 040 182 3431 | pirjo.kekalainen(at)teese.fi

Birgitta Hakala, hankintavalmistelija
puh. 040 571 1854 | birgitta.hakala(at)teese.fi