Lähetä meille palautetta. Voit lähettää viestisi nimettömänä, mutta mikäli haluat henkilökohtaisen vastauksen, jätä yhteystietosi. TeeSe Botnia voi omassa toiminnassaan välittää palautteen niille henkilöille/ osastoille, joiden työtehtävät edellyttävät palautteen käsittelyä. Kerrothan mahdollisimman tarkasti, mitä palvelua palautteesi koskee. Näin voimme kohdentaa palautteen oikealle taholle.

Täytä palautelomake.

TeeSe Botnian ilmoituskanava väärinkäytösepäilyistä (whistleblowing)

Whistleblowingilla tarkoitetaan ilmoituskanavapalvelua, jonka avulla voi ilmiantaa väärinkäytöksiä tai epäiltyjä väärinkäytöksiä.

TeeSe:n whistleblowing -lomakkeella voivat sekä oman organisaation jäsenet, että ulkopuoliset toimijat ilmoittaa epäilemistään väärinkäytöksistä. Epäily, josta ilmoitetaan voi kohdistua niin oman organisaation jäseneen, kuin myös asiakkaaseen, toimittajaan tai muuhun sidosryhmäkumppaniin.

Ilmoituksen voi jättää mm. seuraavissa tapauksissa: lahjonta, suosiminen, tietojen muuttaminen, yrityksen etuuksien väärinkäyttäminen, uhkailu tai painostus, sidonnaisuudet ym.

Annetut ilmiannot ja epäilyt käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti vain käsittelyoikeudet omaavien henkilöiden kesken. Väärinkäytöksistä epäillylle henkilölle ilmoittaja pysyy aina anonyyminä.

Ilmoita epäillystä väärinkäytöksestä: Tee ilmoitus.

Seuraa ilmoituksen tilaa

Seuraa ilmoituksesi käsittelyn etenemistä ja viesti kanssamme kirjautumalla sisään ilmoituksesta saamallasi koodilla: Seuraa ilmoituksen tilaa.