Yhtiön arvot luovat pohjan, jonka päälle TeeSen palvelukokonaisuudet rakentuvat. Olemme rehellisiä, ystävällisiä, huolellisia ja ketteriä. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja jokaista kuunnellaan. Työtyytyväisyys johtaa siihen, että työn jälkeemme voi luottaa.

Arvot eivät ole meille vain sanahelinää. Arjessa tämä tarkoittaa muun muassa, että

  • takaamme ruokaturvallisuuden ja raaka-aineiden laadun
  • tarjoamme ystävällistä ja sujuvaa palvelua tilanteessa kuin tilanteessa
  • huolehdimme erinomaisesta työn jäljestä
  • tuotamme palvelumme sovitusti aikataulussa
  • olemme joustavia; pystymme lyhyelläkin varoajalla muokkaamaan ketterästi toimintaansa tilanteeseen sopivaksi.

 

 

Sen teemme! 
Vi fixar det!

TeeSen arvot

Reilu ja rehellinen

Haluamme olla helposti lähestyttäviä ja luottamuksen arvoisia. Mitä sovitaan, se tehdään. Meillä ei tuomita, virheistä opitaan ja työssä saa olla oma hurmaava itsensä. 

 

Ystävällinen tekijä

Olemme kaikki tasa-arvoisina: jokaisen työpanos on tärkeä ja kaikki yhdessä teemme TeeSen. Tykkäämme työstämme ja se näkyy. Työmme on auttaa asiakasta ja tehdä ihmisten olo hyväksi. TeeSe on tehty arjen sankareista. Siksi meitä arvostetaan.

Tarkka ja huolellinen

Meihin on turvallista luottaa. TeeSessä ammattimaisuus on huolellista paneutumista laatuun ja turvallisuuteen. Jokainen on vastuussa TeeSen työn jäljestä. Yksityiskohdat tekevät ammattilaisen, ja huolellisesti viimeistelemällä saamme vietyä kaiken kerralla loppuun. TeeSe on täsmällisyyden tae.

Ketterä kehittäjä

Meillä on selkeät tehtävät ja niitä seuraamme, mutta tarvittaessa osaamme myös niistä joustaa. Parannamme toimintatapojamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeita ennakoiden. Emme vielä ole täydellisiä, mutta teemme hartiavoimin töitä täydellisyyden eteen. 

Otamme mielellämme palautetta vastaan