Företagets värderingar skapar en grund som tjänstehelheterna bygger på. Vi är ärliga, vänliga, noggranna och smidiga. Hos oss får var och en vara sig själv och vi lyssnar på alla. Då personalen trivs på jobbet kan man lita på att de utför arbetet på ett bra sätt.

Våra värderingar är inte bara tomma ord för oss. I vardagen innebär värderingarna bland annat att vi

  • garanterar att maten är trygg och råvarorna av hög kvalitet
  • erbjuder smidig och vänlig service i alla lägen
  • ser till att resultatet av vårt arbete håller hög kvalitet
  • producerar tjänsterna enligt den tidtabell vi kommit överens om
  • är flexibla; vi kan anpassa vår verksamhet också med kort varsel 

 

Sen teemme!
Vi fixar det!

TeeSes värderingar

Rättvis och ärlig

Vi vill att det ska vara lätt att ta kontakt med oss och att vi är värda kundens förtroende. Vi håller vad vi lovat. Vi fördömer ingen utan lär oss av våra misstag och på jobbet får alla vara sitt eget charmiga jag.

 

Vänlig aktör

Vi tycker om vårt arbete och det syns i vårt sätt att jobba. Vi är alla jämlika; varje persons bidrag är viktigt och tillsammans bildar vi TeeSe. Vi gillar vårt arbete och det märks – vårt jobb är att hjälpa kunderna och få folk att må bra. Alla i vår personal är vardagshjältar och det är därför vi är uppskattade.

Noggrann och omsorgsfull

Man kan lita på oss, eftersom yrkeskunnandet i TeeSe är fokuserat på kvalitet och säkerhet. Alla i TeeSe ansvarar för ett gott utfört arbete. Genom att utföra arbetet yrkesskickligt och omsorgsfullt in i minsta detalj får vi arbetet slutfört på en gång. TeeSe är en garanti för punktlighet. 

Flexibel utvecklare

Vi har tydliga uppgifter som vi följer – men vid behov kan vi också vara flexibla. Vi förbättrar hela tiden vårt att att verka genom att förutse kundernas behov. Vi är ännu inte perfekta men vi sätter stor kraft på att uppnå perfektion.

Vi tar gärna emot respons