Tekniska tjänster

Vi producerar fastighets- och logistiktjänster på ett ansvarsfullt sätt för Vasa stad och andra kunder. I våra tekniska tjänster ingår bland annat fastighetsskötsel, renoveringar, transporter av varor och människor.

 

Läs mer

Rengöringstjänster

Vi erbjuder rengöringstjänster och olika relaterade tjänster både som eget arbete och som köptjänst. Vi betjänar bland annat olika enheter på Vasa centralsjukhus, olika enheter inom social- och hälsovården samt Vasa stads fastigheter.

 

Läs mer

Mattjänster

Vår mattjänst har bland annat Vasa stads daghem och skolor som kunder, samt olika enheter inom social- och hälsovården. Förutom att erbjuda smakrik mat satsar vi på att främja hälsosamma matvanor.

 

Läs mer

Att jobba för TeeSe

Karriärstory

Bekanta dig med våra anställda! Hos oss jobbar verkliga vardagshjältar som ser till att vi alla har en fungerande vardag.

Läs mer

Group 11104

Lediga jobb

Här hittar du våra matlistor

Aktuellt

TeeSe vann stjärnförtagspriset

TeeSes HR-team deltog i HR Forum 2024 och fick äran att på evenemangets kvällsgala ta emot ett stjärnföretagspris. Priset delades ut på basis av den respons som personaluthyrningsföretaget Bolt Works får från sina arbetstagare.

TeeSes anställda motionerade och vann 20 000 euro för välgörenhet

Teamet som bestod av TeeSes personal tog en fantastisk seger i LokalTapiolas motionskampanj. Förutom bra feelis och motionsglädje fick vi som huvudvinst en fullmakt att besluta vart LokalTapiolas välgörenhetsdonation på 20 000 euro ska riktas. Läs om allt det goda vinsten har och kommer att bidra till.

Ansökningstiden för sommarjobb 2024 har börjat!

Trots rekordkölden och den isande blåsten går vi här på TeeSe redan i varma tankar mot sommaren.
Söker du sommarjobb för 2024? Kom och bli vår sommarjobbkompis! Vi vill främja arbetsmöjligheter för alla åldrar, därför deltar i också i Österbottens handelskammares kampanj #anställunga.