TeeSe Botnia tuottaa laadukkaita ruokapalveluja muun muassa päiväkodeille, kouluille, Vaasan keskussairaalalle sekä palveluasumisen yksiköille. Lisäksi tarjoamme henkilöstöravintolapalveluita Pohjanmaan hyvinvointialueelle ja ateriapalveluita kotipalvelun tarpeisiin. Tilauksesta järjestämme ateriapalveluita myös erilaisiin tapahtumiin.

 

Ruokapalveluistamme huolehtii noin 220 alan ammattilaista yli 50 toimipisteessä. Päivittäin tarjoamme yli 13 000 lounasta. Haluamme sekä tarjota asiakkaillemme hyvää ruokaa että edistää terveellisiä ruokailutottumuksia. Noudatamme Valtion ravitsemusneuvottelukunnan laatimia ravitsemussuosituksia jokaisessa asiakasryhmässä.

Palvelutarjontamme

Koulut ja päivä­kodit

Autamme omalta osaltamme vaasalaisia lapsia ja nuoria kasvamaan ja oppimaan tarjoamalla arkipäivisin ravitsevaa sekä maukasta ruokaa niin päiväkodeissa, kouluissa kuin toisen asteen oppilaitoksissakin.

Hyvinvointi­alueen yksiköt

Tuotamme palveluasumisyksiköiden ja sairaala- sekä vuodeosastohoidon asiakkaille päivän kaikki ateriat huomioiden jokaisen yksilöllisen ravitsemustarpeen. Kotona asuvien vanhusten arjen helpotukseksi valmistamme myös kotipalveluaterioita.

Henkilöstö­ravintolat

Henkilöstöravintoloihimme ovat tervetulleita Vaasan kaupungin ja Pohjanmaan hyvinvointialueen henkilöstön lisäksi myös vierailijat. Tietyissä ravintoloissamme korkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus ruokailla ateriatuettuun hintaan.

Tapahtumat

Päivittäisten palveluiden lisäksi tarjoamme ruokapalveluita pieniin ja suuriin tilauksiin erillisten tarjouspyyntöjen mukaisesti. Tapahtumatarjoilut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi – jätäthän siis tarjouspyynnön, jotta voimme tarjota sinulle sopivinta kokonaisuutta.

Tarvitsetko ruokapalveluja tapahtumaa varten?

Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja koulutukseen

Hankimme elintarvikkeet vastuullisesti ja suosimme kotimaisia sekä lähellä tuotettuja raaka-aineita. Käyttämämme liha- ja maitotuotteet ovat aina kotimaisia. Ammattitaitoinen henkilöstömme huomioi myös asiakkaidemme yksilölliset tarpeet useiden erityisruokavalioiden muodossa. Omavalvonnan avulla huolehdimme tuotantoprosessimme turvallisuudesta ja pyrimme minimoimaan hävikin syntymistä.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Asiakastyytyväisyyskyselyiden sekä palautteiden perusteella kehitämme toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Teemme yhteistyötä myös TeeSen puhdistuspalveluiden kanssa taataksemme asiakkaillemme mahdollisimman tehokkaan palveluprosessin – yhdistelmätyöntekijöidemme monipuolinen työpäivä koostuu sekä ruoka- että puhdistuspalvelutyöstä.

Jotta meillä työskentelisi alan parhaat osaajat myös tulevaisuudessa, tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden työharjoitteluun keittiöillämme.

Uutiset

Ruokapalvelujen Aromi-järjestelmä laajenee ja kehittyy

TeeSe Botnian kaikissa keittiöissä on vuodesta 2022 lähtien ollut käytössä Aromi14-tuotannonohjausjärjestelmä. Elo-syyskuun 2023 aikana se on otettu käyttöön myös Mustasaaren ja Maalahden sote-keittiöissä, jotka tulivat mukaan TeeSen toimintaan alkuvuodesta. Näin koko ruoantuotantoprosessia pystytään hallinnoimaan samassa järjestelmässä. Myös kaikkien yksiköiden ruokalistat ja ruokalajien ravintoarvot ovat yleisön nähtävillä. Aromi-tiimi kouluttaa parhaillaan uusia käyttäjiä, sillä myös kotipalveluaterioiden tilaus siirtyy Aromiin.

Kokkina tiedän tekeväni työtä, jolla on tarkoitus

Yläasteen köksän tunneilta se lähti – kiinnostus ruuanlaittoon. Se johdatti Toni Strömin kokin opintoihin ja heti armeijan jälkeen töihin suurtalouskeittiöihin. Vaasan kaupungin keittiöt Vähänkyrön Fyrrykartanosta alkaen ovat tulleet Tonille tutuiksi niin sijaistavan ruokapalvelutyöntekijän kuin kokin roolissa. Tonin nykyinen työ TeeSen suuren aluekeittiön dieettikokkina alkoi vuonna 2019, ja dieettikokin tutkinto järjestyi töiden ohessa.

Huumoria soppakattilan äärellä

Sari Eerolalla on yli 30 vuoden kokemus keittiöalasta. Tällä hetkellä hän toimii keittiötyönjohtajana lounasravintola Melindassa Vamialla. Keittiötyönjohtajana Sari vastaa keittiön päivittäisestä toiminnasta, osallistuu ruoan valmistukseen sekä tarkkailee laatua. Tehtävässään hän vastaa myös elintarvikkeiden tilaamisesta sekä raaka-aineiden tehokkaasta käytöstä ja omavalvonnasta. Työhön kuuluu myös uusien työntekijöiden perehdyttämistä ja käytännön työnjohdollisia tehtäviä.