TeeSe Botnia tuottaa laadukkaita ruokapalveluja muun muassa päiväkodeille, kouluille, Vaasan keskussairaalalle sekä palveluasumisen yksiköille. Lisäksi tarjoamme henkilöstöravintolapalveluita Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymälle sekä ateriapalveluita koteihin ja tapahtumiin.

 

Ruokapalveluistamme huolehtii noin 220 alan ammattilaista yli 50 toimipisteessä. Päivittäin tarjoamme yli 13 000 lounasta. Haluamme sekä tarjota asiakkaillemme hyvää ruokaa että edistää terveellisiä ruokailutottumuksia. Noudatamme Valtion ravitsemusneuvottelukunnan laatimia ravitsemussuosituksia jokaisessa asiakasryhmässä.

Palvelutarjontamme

Koulut ja päivä­kodit

Autamme omalta osaltamme vaasalaisia lapsia ja nuoria kasvamaan ja oppimaan tarjoamalla arkipäivisin ravitsevaa sekä maukasta ruokaa niin päiväkodeissa, kouluissa kuin toisen asteen oppilaitoksissakin.

Hyvinvointi­alueen yksiköt

Tuotamme palveluasumisyksiköiden ja sairaala- sekä vuodeosastohoidon asiakkaille päivän kaikki ateriat huomioiden jokaisen yksilöllisen ravitsemustarpeen. Kotona asuvien vanhusten arjen helpotukseksi valmistamme myös kotipalveluaterioita.

Henkilöstö­ravintolat

Henkilöstöravintoloihimme ovat tervetulleita Vaasan kaupungin ja Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän henkilöstön lisäksi myös vierailijat. Tietyissä ravintoloissamme korkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus ruokailla ateriatuettuun hintaan.

Tapahtumat

Päivittäisten palveluiden lisäksi tarjoamme ruokapalveluita pieniin ja suuriin tilauksiin erillisten tarjouspyyntöjen mukaisesti. Tapahtumatarjoilut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi – jätäthän siis tarjouspyynnön, jotta voimme tarjota sinulle sopivinta kokonaisuutta.

Tarvitsetko ruokapalveluja tapahtumaa varten?

Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja koulutukseen

Hankimme elintarvikkeet vastuullisesti ja suosimme kotimaisia sekä lähellä tuotettuja raaka-aineita. Käyttämämme liha- ja maitotuotteet ovat aina kotimaisia. Ammattitaitoinen henkilöstömme huomioi myös asiakkaidemme yksilölliset tarpeet useiden erityisruokavalioiden muodossa. Omavalvonnan avulla huolehdimme tuotantoprosessimme turvallisuudesta ja pyrimme minimoimaan hävikin syntymistä.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Asiakastyytyväisyyskyselyiden sekä palautteiden perusteella kehitämme toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Teemme yhteistyötä myös TeeSen puhdistuspalveluiden kanssa taataksemme asiakkaillemme mahdollisimman tehokkaan palveluprosessin – yhdistelmätyöntekijöidemme monipuolinen työpäivä koostuu sekä ruoka- että puhdistuspalvelutyöstä.

Jotta meillä työskentelisi alan parhaat osaajat myös tulevaisuudessa, tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden työharjoitteluun keittiöillämme.

Uutiset

Huumoria soppakattilan äärellä

Sari Eerolalla on yli 30 vuoden kokemus keittiöalasta. Tällä hetkellä hän toimii keittiötyönjohtajana lounasravintola Melindassa Vamialla. Keittiötyönjohtajana Sari vastaa keittiön päivittäisestä toiminnasta, osallistuu ruoan valmistukseen sekä tarkkailee laatua. Tehtävässään hän vastaa myös elintarvikkeiden tilaamisesta sekä raaka-aineiden tehokkaasta käytöstä ja omavalvonnasta. Työhön kuuluu myös uusien työntekijöiden perehdyttämistä ja käytännön työnjohdollisia tehtäviä.

Biovaa’an käyttökokemuksia TeeSe Botniassa

Campus Lykeionilla Biovaaka on ollut päivittäisessä käytössä helmikuun puolivälistä lähtien. Käyttäjäkokemukset ovat olleet pääosin positiivisia. Laitteen tulon ja alun käytön haasteet on saatu synkronoitua tarvetta vastaavaksi ja käyttö arjessa jatkuu sujuvasti, jopa huomaamattomasti.  Olemme saaneet jo nyt hyviä tuloksia lautashävikin seurannasta ja olemme pystyneet vaikuttamaan myös omaan toimintaamme ruokatilauksia tehdessä.  Lautashävikin määrään vaikuttavat päiväkohtaisesti ruokailevien…