Ruokapalvelut

Kokki, Variskan koulun aluekeittiö

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokkia toimimaan osana mukavaa ammattilaisten tiimiä. Tässä tehtävässä toimit yhdessä muun keittiötiimin kanssa ja vastaat monipuolisista keittiön tehtävistä kuten ruoanvalmistuksesta, ruokien pakkaamisesta, lähettämisestä sekä keittiön omavalvontamittauksista. Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan, monipuolisen ja vaihtelevan tehtävänkuvan, hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit!

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae!

Ruokapalvelutyöntekijä, useita kohteita

Haemme eri toimipisteisiimme useampaa ruokapalvelutyöntekijää toimimaan osana mukavaa ammattilaisten tiimiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta suurkeittiötyöstä ja asiakaspalvelutehtävistä. Olet joustava tiimityöskentelijä, joka omaa hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, mukavat työkaverit ja hyvän perehdytyksen.

Tahdotko mukaan loistavaan työporukkaamme? Lue lisää ja hae!

Keittiötyönjohtaja, Variskan koulun aluekeittiö

Haemme keittiötyönjohtajaa työskentelemään yhdessä upean tiimimme kanssa. Haemme tyyppiä, joka hoitaa asiat huolellisesti loppuun, jolla on aito kiinnostus ihmisiin ja taito pitää huoli henkilökunnasta sekä tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme luovuutta toiminnan kehityksessä ja ideoinnissa. Tarjoamme vakituisen työn, hyvän perehdytyksen ja loistavan mahdollisuuden päästä näyttämään taitonsa. Työ on monipuolista ja mielenkiintoista, jossa on huikeat mahdollisuudet kehittyä.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae!

 

Kiinteistö- ja logistiikkapalvelut

Autonkuljettaja, Logistiikkapalvelut

Haemme kiinteistö- ja logistiikkapalveluiden kuljetustiimiin vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä autonkuljettajaa! Tehtäviin kuuluu pääasiallisesti kuljetuspalveluiden henkilö-, erityisesti oppilaskuljetusten, sekä tavarakuljetusten hoito. Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan ja mukavat työkaverit sekä haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa. Olet myös tärkeässä roolissa kehittämässä tulevaisuuden TeeSeä osana mukavaa tiimiämme, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja huolehditaan toinen toisistamme.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae!

Avoin haku

Etsimme palvelukseemme jatkuvasti vakituisia työntekijöitä, sijaisia tai tuuraajia eri toimialueille, esimerkiksi seuraavanlaisiin työtehtäviin:

  • ruokapalvelutyöntekijä,
  • keittiötyöntekijä,
  • kokki,
  • palveluvastaava,
  • laitoshuoltaja,
  • kiinteistönhoitaja ja
  • kuljettaja

Mikäli meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää, mutta olisit kiinnostunut työskentelemään kanssamme, jätä meille avoin hakemus.

Jätä avoin hakemus.