Group 11104

Avoimet työpaikat

Ruokapalvelut

Kesärekry 2023: Ruokapalvelutyöntekijä ja kokki

Liity arjen supersankareihin ja hae meille kesätyöntekijäksi ruokapalveluihin!

Meillä voit työskennellä ruokapalvelutyöntekijänä ja kokkina niin Vaasassa, Mustasaaressa kuin Maalahdessakin. Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittävän kesätyön hyvän työnantajan palveluksessa. Tämän lisäksi saat mukavat työkaverit sekä sopivasti haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa!

Kuulostaako kesätyö sopivalta juuri Sinulle? Lue lisää ja hae!

Kokki/Ruokapalvelutyöntekijä, henkilöstöpooli

Haemme kokkia/ruokapalvelutyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen varahenkilöstöön/henkilöstöpooliin. Alkusijoituspaikkana ovat pääasiassa Vähäkyrön ja Merikaarron alueella sijaitsevat yksiköt. Varahenkilöstön työntekijöille on nimettynä myös oma kotiyksikkö, jossa työskennellään, mikäli tuuraukselle ei ole tarvetta.Työaika on 100 %, 38,25 h/vko.

Kiinnostaako vaihtelua tarjoava työ? Lue lisää ja täytä hakemus

Ruokapalvelutyöntekijä / Kokki – VKS, Vikingan koulu ja Solsidan, Vaasa ja Mustasaari

Haemme kokkeja ja ruokapalvelutyöntekijöitä kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin, vakituisiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin. Alkusijoituspaikkoja ovat mm. Vaasan keskussairaalan ravitsemiskeskus, Solsidanin keittiö Sepänkylässä ja Vikingan koulu. Tuotamme aterioita näissä yksiköissä joko koulun oppilaille tai potilaille ja kotipalvelun ja palvelutalojen asiakkaille. Tarjoamme myös henkilöstöruokailua kohteissamme.

Kuulostaako sinulle sopivalta työltä? Lue lisää ja hae!

Ruokapalvelutyöntekijä/Kokki, Appetito, Vaasa

Haemme määräaikaiseen, osa-aikaiseen 35h/vko työsuhteeseen ruokapalvelutyöntekijää / kokkia Lounasravintola Appetitoon toimimaan osana mukavaa ammattilaisten tiimiä. Päiväsi koostuvat monipuolisesti keittiön töistä aina kassatyöskentelystä ruoanvalmistukseen ja astiahuoltoon.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae!

Puhdistuspalvelut

Kesärekry 2023: Laitoshuoltaja, Pohjanmaan hyvinvointialue

Liity arjen supersankareihin ja hae meille kesätyöntekijäksi! Laitoshuoltajien kesätyötehtävät pitävät sisällään työkohteiden siivoustehtäviä, petausta, ruoanjakoa ja muita avustavia työtehtäviä Pohjanmaan hyvinvointialueen kohteissa, kuten Vaasan keskussairaalassa. Työ edellyttää 18-vuoden ikää.

Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittävän kesätyön hyvän työnantajan palveluksessa, mukavat työkaverit sekä sopivasti haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa. Meillä on mahdollisuus jatkaa työtehtävissä myös kesän jälkeen!

Kuulostaako kesätyö sopivalta juuri Sinulle? Lue lisää ja hae!

Kesärekry 2023: Laitoshuoltaja, Vaasan kaupungin palvelualue

Liity arjen supersankareihin ja hae meille kesätyöntekijäksi! Laitoshuoltajien kesätyötehtävät pitävät sisällään työkohteiden siivoustehtäviä Vaasan kaupungin ja lähikuntien alueella. Työkohteita ovat mm. koulut, päiväkodit, kulttuuritilat, toimistot sekä liikelaitokset. Työ edellyttää 17-vuoden ikää.

Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittävän kesätyön hyvän työnantajan palveluksessa, mukavat työkaverit sekä sopivasti haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa. Meillä on mahdollisuus jatkaa työtehtävissä myös kesän jälkeen!

Kuulostaako kesätyö sopivalta juuri Sinulle? Lue lisää ja hae!

Laitoshuoltaja, Variskan yhtenäiskoulu, Vaasa

Haemme laitoshuoltajaa Variskan yhtenäiskouluun Ristinummelle hoitamaan puhdistuspalveluiden puhtaanapitotehtäviä. Työsuhde on alkuun määräaikainen, äitiyslomasijaisuuden ajan, mutta tämän jälkeen on mahdollisuus myös vakituiseen paikkaan. Työ on kokoaikainen 100% / 38,25h/vko. On hienoa, mikäli sinulla on kokemusta laitoshuoltajan työtehtävistä tai alan koulutus, mutta emme kuitenkaan edellytä sitä, vaan perehdytämme sinut työtehtävääsi.

Lue lisää ja hae

Laitoshuoltaja, Pohjanmaan hyvinvointialue

Liity arjen supersankareihin ja hae meille laitoshuoltajaksi! Laitoshuoltajien työtehtävät pitävät sisällään työkohteiden siivoustehtäviä, petausta, ruoanjakoa, sänkypesua, apuvälineiden-ja hoitovälineiden puhdistusta ja muita avustavia työtehtäviä Pohjanmaan hyvinvointialueella, Vaasan keskussairaalan osastoilla. Haemme nyt joukkoomme kuutta vakituista työntekijää (alkusijoituspaikkana päihdepsykiatrian osasto, psykiatrian tutkimus-ja kuntoutusosasto, kirurgian vuodeosasto, röntgen, tehovalvonta tai sänkypesu) sekä yhtä sijaista ajalle: 3.4.2023-30.5.2025 (kirurgian osasto).

Lue lisää ja hae!

Kiinteistö- ja logistiikkapalvelut

Johtaja, Kiinteistö- ja logistiikkapalvelut

Etsimme johtoryhmämme vahvistukseksi uutta kiinteistö- ja logistiikkapalveluista vastaavaa johtajaa. 

Kiinteistö- ja logistiikkapalveluiden johtajana vastaat palvelualueiden toiminnasta, sopimushallinnasta, taloudesta, henkilöjohtamisesta sekä palvelualueiden toimintojen ja prosessien kehityksestä. Varmistat johtajana toiminnan sujuvuuden sekä henkilöstön riittävyyden ja osaamisen yhdessä tiimissäsi olevien palvelupäälliköiden kanssa.

Haluatko kuulla lisää? Lue lisää työstä ja tee hakemus

Kesärekry 2023: Kiinteistönhoitaja

Liity arjen supersankareihin ja hae meille kesätyöntekijäksi!

Kiinteistönhoidon kesätyöntekijän keskeisiä työtehtäviä ovat ulkoalueiden kunnossapito; kiinteistön ulkovaipan ja katon kunto. Sisätilojen osalta sähkö- ja taloteknisten laitteiden tarkkailu ja seuranta; paloilmoitinjärjestelmät, valaistus, turvavalot, Ilmanvaihto, lämmitys, vesi, automaatio. Työssä menestyminen edellyttää vähintään 18 –vuoden ikää ja mahdollisuutta liikkua omatoimisesti kohteiden välillä.

Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittävän kesätyön hyvän työnantajan palveluksessa, mukavat työkaverit sekä sopivasti haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae!

Kesärekry 2023: Kuljetus ja logistiikka

Liity arjen supersankareihin ja hae meille kesätyöntekijäksi!

Autonkuljettajan keskeisiä kesätyötehtäviäovat ruoka- ja tavarakuljetukset, postikuljetukset sekä hyvinvointikuntayhtymän hoitotarvikkeiden kuljetukset. Lisäksi työ käsittää ajoneuvojen kunnossapitotehtäviä mm. tankkaukset, pesut, vahaukset sekä mahdolliset muut esihenkilön osoittamat tehtävät. Sisälogistiikan työntekijän vastuulle kuuluvat vetotrukeilla tapahtuvat Vaasan Keskussairaalan alueen ruoka-, tekstiili- ja jätekuljetukset sekä muut erilaiset sisälogistiikan tehtävät. Työssä menestyminen edellyttää vähintään B –ajokorttia, ennakkoluulotonta suhtautumista erilaisiin työtehtäviin, hyvää huumorintajua, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittävän kesätyön hyvän työnantajan palveluksessa, mukavat työkaverit sekä sopivasti haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa.

Kuulostaako kesätyö sopivalta juuri Sinulle? Lue lisää ja hae!

Avoin haku ja TeeSen sijaisuusrekisteri

Avoin haku

Etsimme palvelukseemme jatkuvasti työntekijöitä eri tehtäviin ja toimialueille!

Mikäli meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää, mutta olisit kiinnostunut työskentelemään kanssamme, jätä meille avoin hakemus.

Jätä avoin hakemus.

Haku TeeSen sijaisrekisteriin

Kiinnostaako sinua työskentely ruokapalvelu- tai puhdistuspalvelualalla, mutta pystyt vain sitoutumaan lyhyeksi ajaksi kerrallaan?  Jos vastasit kyllä, niin hae meille sijaiseksi! Haemme osa- ja kokoaikaisia ruokapalvelu- ja puhdistuspalvelualan työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin TeeSe Botnialle.

Lue mahdollisuudesta lisää ja hae!