kesätyö 2024_koostekuva (1200 x 627 px)

Ansökningstiden för sommarjobb 2024 har börjat!

Trots rekordkölden och den isande blåsten går vi här på TeeSe redan i varma tankar mot sommaren.
Söker du sommarjobb för 2024? Kom och bli vår sommarjobbkompis! Vi vill främja arbetsmöjligheter för alla åldrar, därför deltar i också i Österbottens handelskammares kampanj #anställunga.

Vår sommarrekrytering har börjat, och ansökningstiden pågår 8.1-31.3.2024. Vi erbjuder sommarjobb inom rengörings-, mat-, fastighets- och logistiktjänster, så hos oss har du möjlighet att jobba som anstaltsvårdare, serviceansvarig, kock, matservicearbetare, fastighetsskötare eller bilchaufför. Ett sommarjobb på TeeSe kan lika väl vara ditt första steg in i arbetslivet som ett sätt att stärka din yrkesskicklighet och kompetens.

De flesta av våra sommarjobb förutsätter att man är minst 17 eller 18 år gammal, men t.ex. på Mattjänster kan den som har fyllt 16 år sommarjobba som matservicearbetare.

Under våren kan du träffa oss t.ex. den 16. januari då vi deltar i karriär- och rekryteringsevenemanget Talent Forum på Vasa stadshus. Dessutom kommer vi även i år att samarbeta med olika läroanstalter i området t.ex. genom att delta i mindre infotillfällen, såsom RekrYA på Yrkesakademi den 23 januari.

Läs mera om våra lediga sommarjobb och bli vår sommarjobbkompis!
Sök jobb – Teese Botnia

Läs vad fjolårets sommarjobbare berättar om sitt sommarjobb:
Nästa 140 sommarjobbare i somras!  – Teese Botnia