kesätyö 2024_koostekuva (1200 x 627 px)

TeeSe Botnian kesätyöhaku 2024 on auki!

Vaikka pakkanen paukkuu ja viima viuhuu, niin meillä täällä TeeSellä on jo lämpimiä ajatuksia kohti kesää. Onko sinulla kesätyö 2024 haussa? Tule kesätyökaveriksemme! Haluamme tukea kaiken ikäisten työllistymistä, siksi olemme mukana myös Pohjanmaan Kauppakamarin #palkkaa nuori -kampanjassa.

TeeSe Botnian kesätyöhaku on nyt auki. Hakuaika on 8.1.-31.3.2024. Tarjoamme kesätöitä puhdistus-, ruoka-, sekä kiinteistö- ja logistiikkapalveluissa Pohjanmaalla, joten meillä sinulla on mahdollisuus työskennellä niin laitoshuoltajana, palveluvastaavana, kokkina, ruokapalvelutyöntekijänä, kiinteistönhoitajana kun autonkuljettajanakin. Kesätyö TeeSellä voi olla ensimmäinen askel uralla tai jo olemassa olevan ammattitaidon ja osaamisen vahvistamista.

Suurin osa kesätöistämme edellyttää vähintään 17 tai 18 vuoden ikää, mutta esimerkiksi Ruokapalveluissa on tarjolla ruokapalvelutyöntekijän tehtäviä myös 16 vuotta täyttäneille.

Kevään aikana meidät on mahdollista tavata esimerkiksi 16.1.2024 järjestettävässä ura-ja rekrytointitapahtumassa Talent Forumissa Vaasan kaupungintalolla. Tämän lisäksi tulemme tekemään tänäkin vuonna yhteistyötä alueen eri oppilaitosten kanssa esim. osallistumalla pienimuotoisempiin tapahtumiin, kuten rekrYA-tapahtumaan 23.1. Yrkesakademin opiskelijoille.

Katso lisätietoja avoimista työtehtävistämme ja tule kesätyökaveriksemme!
Avoimet työpaikat – Teese Botnia

Viime kesän kesätyöntekijöiden tarinoita pääset lukemaan täältä: 
Lähes 140 kesätyöntekijän kesä!  – Teese Botnia