IMG_20220608_120759

Hanna delar och bygger på sin egen långa erfarenhet som förman

Hanna Tikkanen började arbeta på TeeSe i augusti förra året med rengöringsservice som förman på sjukhussidan. Hannas arbetsbeskrivning är mycket varierande. Arbetsbeskrivningen för förmannen inkluderar till exempel att säkerställa kvalitet, hantera anställningsrelationer och utveckla bemanning och arbetsvillkor. Hanna arbetar som förman för 4o proffs.

Hanna Tikkanen

Hon har 15 års erfarenhet av rengöringsindustrin, både privat och offentlig. På jobbet, hon har varit på ett hotell såväl som ett sjukhus. Hennes fritid spenderas på att läsa böcker, camping och jogging och arbeta med fem aktiva barn.  

Hanna tycker gärna om att arbeta på sjukhustjänster och tycker att rengöringstjänster är en viktig del av vardagen. Utan rengöringstjänster kunde ingen operation inträffa och patienterna skulle inte få bästa möjliga vård. Hon gillar också det faktum att hon får vara en del av en stor helhet.  

Hon säger att det bästa med att arbeta på TeeSe är arbetskraftens stärkta laganda. När du frågar honom vilka tre saker som beskriver TeeSe, hon påminner honom om variation, attraktivitet och det faktum att det inte kommer att finnas något tråkigt ögonblick att arbeta på TeeSe.  

Det viktigaste värdering för Hanna är den vänliga aktör, för hon känner att vänlighet alltid kommer långt. Alla vill arbeta med en vänlig person.  

Till framtida TeeSe arbettare och säsongsarbetare vill hon säga: ”Det finns många typer av människor som arbetar i TeeSe. Det finns inte bara en viss typ av jobb bara för vissa typer av människor. Du kan utveckla dig själv och i förlängningen gå vidare i sin karriär om man vill. TeeSe är en stor, säker och pålitlig arbetsgivare som företag. Du kan hitta arbete som är lämpligt för olika livssituationer, och ofta är det din egen attityd som bestämmer.”