hr_forum_kuvagalleria20-1536×864.jpg (1)

TeeSe vann stjärnförtagspriset

TeeSes HR-team deltog i HR Forum 2024 och fick äran att på evenemangets kvällsgala ta emot ett stjärnföretagspris. Priset delades ut på basis av den respons som personaluthyrningsföretaget Bolt Works får från sina arbetstagare.

Bolt Works belönade TeeSe med titeln stjärnföretag i kategorin medelstora företag på följande grunder:

”De som arbetade på TeeSe Botnia  tackade för företagets hjälpsamma och vänliga atmosfär, där det är trevligt att arbeta. Ett utmärkt teamarbete hade beaktats i flera responser.”

Två andra finalister i kategorin medelstora företag var Inlook Oy och Palvelukeskus Helsinki.

Enligt HR-direktören Susanna Arpiainen hör det största tacket för priset till personalen inom TeeSes Mattjänster och Fastighetstjänster, som på många olika arbetsplatser har bemött Bolt Works arbetstagare med vänlighet och gjort dem som en del av teamet.

De som arbetade på TeeSe Botnia  tackade för företagets hjälpsamma och vänliga atmosfär, där det är trevligt att arbeta.

TeeSe hyr arbetstagare från Bolt vid behov för att jämna ut belastningen under rusningstider, för att täcka frånvaro eller för att hjälpa till med säsongsarbete. Tack för att ni finns.

TeeSe – föregångare i anvädningen av samarbetsteknologi

TeeSe fick också beröm av Bolt för att ha varit en föregångare i användningen av teknologi i samarbetet. Ett stort tack också till våra samarbetspartners på Bolt Works för att ni för er del har fått samarbetet och appen att så väl motsvara våra behov. Det här är en bra grund att samarbeta vidare.

Du kan läsa mera om evenemanget och vinnare i andra kategorier på Bolt Works webbnyhet.

TeeSes HR-team tog emot priset på HR-forumets kvällsgala i Hyvingen den 25 april. Teamets medlemmar från vänster: Niina Jokelainen, Mirka Salo, Susanna Arpiainen och Eeva Ekola. Från bilden saknas HR-teamets systemsakkunnig Tamara Vieri.