hr_forum_kuvagalleria20-1536×864.jpg (1)

TeeSe voitti tähtiyrityspalkinnon

TeeSen HR-tiimi osallistui HR Forum 2024 -tapahtumaan 25.4. ja sai kunnian vastaanottaa tapahtuman iltagaalassa tähtiyrityspalkinnon, jonka vuokratyövoimaa välittävä Bolt Works jakaa työntekijäpalautteen perusteella.

TeeSe palkittiin keskisuurten yritysten kategoriassa Bolt Worksin tähtiyritykseksi seuraavin perustein:

”TeeSe Botnialla työskennelleet kiittivät yrityksen avuliasta ja ystävällistä ilmapiiriä, jossa on mukava työskennellä. Erinomainen tiimityö oli huomioitu useassa palautteessa.”

Keskisuurten yritysten kategorian kaksi muuta finalistia olivat Inlook Oy ja Palvelukeskus Helsinki. 

TeeSen HR-johtaja Susanna Arpiaisen mukaan suurin kiitos voitosta kuuluu TeeSen Ruokapalveluiden ja Kiinteistöpalveluiden henkilökunnalle, jotka ovat useissa eri työskentelykohteissa ottaneet Bolt Worksin työntekijät hienosti ja ystävällisesti osaksi tiimiä.

TeeSe Botnialla työskennelleet kiittivät yrityksen avuliasta ja ystävällistä ilmapiiriä, jossa on mukava työskennellä.

Boltin työntekijöitä työskentelee TeeSellä aina tarpeen mukaan ruuhkahuippujen tasaamiseksi, poissaoloja paikkaamassa tai apuna kausitöissä. Kiitos, että olette olemassa.

TeeSe – teknologian käytön edelläkävijä

TeeSe sai kiitosta myös teknologian käytön edelläkävijyydestä yhteistyössä. Iso kiitos myös yhteistyökumppaneillemme  Bolt Worksilla siitä, että olette osaltanne saaneet yhteistyön ja sovelluksen vastaamaan niin hyvin tarpeisiimme. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Voit lukea lisää tapahtumasta ja muiden kategorioiden voittajista Bolt Worksin verkkosivujulkaisusta.

TeeSen HR-tiimi vastaanotti palkinnon Hyvinkäällä 25.4. järjestetyn HR-forumin iltagaalassa. Vasemmalta: Niina Jokelainen, Mirka Salo, Susanna Arpiainen ja Eeva Ekola. Kuvasta puuttuu HR-tiimin järjestelmäasiantuntija Tamara Vieri.