IMG_20220608_120759

Hanna jakaa ja hyödyntää omaa pitkää kokemustaan työnjohtajana

Hanna Tikkanen aloitti TeeSellä työskentelyn viime vuoden elokuussa, puhdistuspalveluiden työnjohtajana sairaalapuolella. Hannan toimenkuva on hyvin monipuolinen. Työnjohtajan toimenkuvaan kuuluu esimerkiksi laadun varmistaminen, työntekijöiden työsuhdeasioiden hoitaminen sekä henkilöstön- ja työolosuhteiden kehittäminen. Hanna toimii 40 ammattilaisen työnjohtajana.

Hänellä on 15 vuoden kokemus puhdistusalasta, niin yksityiseltä kuin julkiselta puolelta. Töissä hän on ollut niin hotellissa kuin sairaalassakin. Vapaa-aika kuluu hänellä kirjojen lukemiseen, retkeilyyn ja lenkkeilyyn sekä viiden aktiivisen lapsen kanssa puuhailuun. 

Hanna pitää työskentelystä sairaalapalveluissa ja ajattelee, että puhdistuspalvelut ovat tärkeä osa sen arkea. Ilman puhdistuspalveluita ei voisi yhtään leikkausta toteutua, eivätkä potilaat saisi parasta mahdollista hoitoa. Hän pitää myös siitä, että hän saa olla osa isoa kokonaisuutta. 

Hän sanoo, että parasta TeeSessä työskentelyssä on vahvistunut työporukka ja tiimihenki. Kun häneltä kysyy mitkä kolme asiaa kuvaavat TeeSeä, tulevat hänelle mieleen vaihtelevuus, mielenkiintoisuus ja se, ettei TeeSellä työskentelyssä tule yhtään tylsää hetkeä.  

TeeSen arvoista Hannalle tärkein on ystävällinen tekijä, sillä hänen mielestään ystävällisyydellä pääsee aina pitkälle. Kaikki haluavat työskennellä ystävällisen ihmisen kanssa. 

Tuleville teeseläisille ja kausityöntekijöille hän haluaa sanoa: “TeeSeltä löytyy monenlaisille ihmisille töitä. Ei ole vain tietynlaista työtä vain tietynlaisille ihmisille. Itseään pystyy kehittämään ja sitä kautta etenemään urallaan eteenpäin jos itsellä on siihen halua. TeeSe on yrityksenä iso, sekä turvallinen ja luotettava työnantaja. TeeSeltä löytyy eri elämäntilanteisiin sopivaa työtä, ja usein se on oma asenne joka ratkaisee.