Punahilkka, perhepäivähoito, varhaiskasvatus 19.8.2019-15.3.2020 ruokalista

Päiväkodit 19.8.- 27.9.2019 ruokalista

Peruskoulut, lukio, VAMIA 19.8.-27.9.2019 ruokalista

Vaasan keskussairala 19.8.-29.9.2019 ruokalista

Kotipalveluateriat 12.8.-22.9.2019 ruokalista

Fyrrykartano, Himalaja, Kotiranta, Palosaaren Helmi 19.8.-29.9.2019 ruokalista

Ruukinkartano, Vuorikeskus 19.8.-29.9.2019 ruokalista

Tammikaivo 12.8.-22.9.2019 ruokalista

Huomioithan, että muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

TeeSe BOTNIA Oy Ruokapalveluiden palvelutalot 
Himalaja, Präntöön Helmi: vain talon asukkaiden ja työntekijöiden ruokailu.
Fyrrykartano, Kotiranta, Ruukinkartano, Tammikaivo, Vuorikeskus: ruokailu mahdollinen myös vieraille.
> Lounasajat: Fyrrykartano klo 11.00-13.00, Kotiranta klo 11.00-12.30, Ruukinkartano klo 10.30-12.30, Tammikaivo klo 11.00-13.00, Vuorikeskus klo 11.00-13.00.

Kotipalveluateriat
Kotipalveluateria koostuu: lämmin ruoka, salaatti ja/tai lämmin kasvislisäke, jälkiruoka. Erillistilauksella maito ja/tai leipä. Ateria kuljetetaan kotiin   klo 10.00-12.00 välisenä aikana.
Kotipalveluateria-asiakkaaksi haetaan Kotihoidon palveluneuvonnan kautta: maanantai-perjantai klo 9.00-11.00 ja 12.00-14.30,
puh. 06 3252560.
Kotipalveluaterioiden peruutukset ensisijaisesti Kotihoidon palveluneuvonnan kautta puh. 06 3252560 klo 9.00-11.00 ja 12.00-14.30 maanantai-perjantai. Ellei sieltä onnistu, voitte soittaa keittiölle puh. 0407453215.

TeeSe BOTNIA Oy Ruokapalveluiden toimipaikat

Ruokalistasuunnittelussa otamme huomioon Valtion ravitsemusneuvottelukunnan ravitsemussuositukset eri ikäryhmille huomioiden eri ruokavaliot: Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suomalaiset ravitsemussuositukset 2014

AROMI -tuotantojärjestelmän avulla ohjaamme tuotantoa ja valvomme ravitsemuksellista laatua.

Ruokatuotantomme turvallisuuden ja hygieenisen laadun varmistamme omavalvontaseurannalla. Tämän lisäksi Vaasan kaupungin ympäristöosaston tarkastaja käy tarkastuskäynneillä. Näiden käyntien jälkeen tarkastusviranomainen jättää toimipaikkaan OIVA -raportin, joka kertoo toimipaikan ruokatuotannon turvallisuus- ja hygieniatilanteen.