Punahilkka, perhepäivähoito, varhaiskasvatus 16.3.- 30.8.2020 ruokalista

Päiväkodit 27.4.-5.6.2020 ruokalista

Päiväkodit 8.6.-17.7.2020 ruokalista

Peruskoulut 27.4.-5.6.2020

Poikkeustilanteen vuoksi ruokailu sairaalojen ja palvelutalojen ruokasaleissa on toistaiseksi mahdollista ainoastaan henkilökunnalle.

Vaasan keskussairaala 27.4.-7.6.2020 ruokalista

Kotipalveluateriat 20.4.-31.5.2020 ruokalista

Kotipalveluateriat 1.6-12.7.2020 ruokalista

Fyrrykartano, Himalaja, Kotiranta, Palosaaren Helmi 27.4.-7.6.2020 ruokalista

Fyrrykartano, Himalaja, Kotiranta, Präntöön Helmi 8.6-19.7.2020 ruokalista

Ruukinkartano, Vuorikeskus 27.4.-7.6.2020 ruokalista

Ruukinkartano, Vuorikeskus 8.6-19.7.2020 ruokalista

Poikkeustilanteen vuoksi ruokailu Tammikaivon ruokasalissa on toistaiseksi mahdollista ainoastaan henkilökunnalle ja pelastuslaitoksen henkilökunnalle.

Tammikaivo 20.4.-31.5.20.2020 ruokalista

Tammikaivo 1.6-12.7.20.2020 ruokalista

Huomioithan, että muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

TeeSe BOTNIA Oy Ruokapalveluiden palvelutalot 
Himalaja, Präntöön Helmi: vain talon asukkaiden ja työntekijöiden ruokailu.
Fyrrykartano, Kotiranta, Ruukinkartano, Tammikaivo, Vuorikeskus: ruokailu mahdollinen myös vieraille.
> Lounasajat: Fyrrykartano klo 11.00-13.00, Kotiranta klo 11.00-12.30, Ruukinkartano klo 10.30-12.30, Tammikaivo klo 11.00-13.00, Vuorikeskus klo 11.00-13.00.

Kotipalveluateriat
Kotipalveluateria koostuu: lämmin ruoka, salaatti ja/tai lämmin kasvislisäke, jälkiruoka. Erillistilauksella maito ja/tai leipä. Ateria kuljetetaan kotiin   klo 10.00-12.00 välisenä aikana.
Kotipalveluateria-asiakkaaksi haetaan Kotihoidon palveluneuvonnan kautta: maanantai-perjantai klo 9.00-11.00 ja 12.00-14.30,
puh. 06 3252560.
Kotipalveluaterioiden peruutukset ensisijaisesti Kotihoidon palveluneuvonnan kautta puh. 06 3252560 klo 9.00-11.00 ja 12.00-14.30 maanantai-perjantai. Ellei sieltä onnistu, voitte soittaa keittiölle puh. 0407453215.

TeeSe BOTNIA Oy Ab Ruokapalveluiden toimipaikat – Matservices verksamhetsplatser

Ruokalistasuunnittelussa otamme huomioon Valtion ravitsemusneuvottelukunnan ravitsemussuositukset eri ikäryhmille huomioiden eri ruokavaliot: Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suomalaiset ravitsemussuositukset 2014

AROMI -tuotantojärjestelmän avulla ohjaamme tuotantoa ja valvomme ravitsemuksellista laatua.

Ruokatuotantomme turvallisuuden ja hygieenisen laadun varmistamme omavalvontaseurannalla. Tämän lisäksi Vaasan kaupungin ympäristöosaston tarkastaja käy tarkastuskäynneillä. Näiden käyntien jälkeen tarkastusviranomainen jättää toimipaikkaan OIVA -raportin, joka kertoo toimipaikan ruokatuotannon turvallisuus- ja hygieniatilanteen.