Ruokalistan laadinnassa käytämme kuuden viikon kiertävää perusruokalistaa. Ruokalistassa huomioidaan mm. juhlapyhät, sesonkikohtaiset raaka-aineet, erityisruokavaliot ja ravitsemukselliset näkökulmat. Noudatamme Valtion ravitsemusneuvottelukunnan ravintosuosituksia. Ateria koostuu: lämmin ruoka, salaatti ja/tai lämmin kasvislisäke, jälkiruoka. Erillistilauksella maito ja/tai leipä.

Ateriapalvelun asiakkaaksi

Kotihoidon palveluneuvonnan kautta:
maanantai – perjantai klo 9.00-11.00 ja 12.00-14.30, puh. (06) 325 2560

  • Ateria kuljetetaan kotiin klo 10.00-12.00 välisenä aikana. Kuljetuksen aikana seuraamme aterian lämpötilaa omavalvontaseurannan mukaisesti.

Aterioiden peruutukset

Ensisijaisesti kotihoidon palveluneuvontaan:
maanantai – perjantai klo 9.00–11.00 ja 12.00–14.30 puh. (06) 325 2560.

Viikonloppuisin ja tarvittaessa Kotipalveluaterian valmistavaan keittiöön puh. 0407453215.